Shiseido 150. Yılını Venedik’te 150 özel davetlinin katılımıyla kutladı. 

486
VENICE, ITALY - SEPTEMBER 07: attends the Shiseido 150 Anniversary Gran Gala during the 79th Venice International Film Festival at Scuola Grande della Misericordia on September 07, 2022 in Venice, Italy. (Photo by Daniele Venturelli )

Türkiye’den Rachel Araz’ın davetli olarak katıldığı dünyaca ünlü kozmetik markası Shiseido’nun 150. Yıl Dönümü kutlaması; EMEA bölgesinden 150 davetlinin katılımıyla gün boyu Güzellik Zirvesi ve Shiseido’nun yeni Bio Performance Skin Filler serumunun tanıtıldığı özel etkinliklerle devam etti. Akşamında ise Venedik Scuola Grande della Misericordia’da gerçekleşen şık bir davetle konuklar, cilt bakımının öncü markası Shiseido’nun 150. Yıllık yolculuğunu kutladı.  

Shiseido’nun özel davetlisi olarak 79. Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıya çıkan Rachel Araz şıklığıyla göz kamaştırdı. 4 Farklı ülkeden birçok isim arasından kırmızı halıya çıkmak için özel olarak davet edilen Rachel Araz; bu özel gecede Hakaan Yıldırım tasarımı kıyafetiyle kırmızı halıda yürürken, Shiseido ürünleriyle yapılan makyajıyla büyüledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz