“Big Sky” Yeni BölümleriyleFOXCRIME Ekranlarında

5532
BIG SKY - “Huckleberry” – Cassie takes on a missing person case brought in by a concerned girlfriend while Jenny continues to search for clues relating to the mysterious truck accident. As they check in with each other, the two eventually realize they are working the same case. However, they are not the only ones looking for answers as a new face comes to town hellbent on taking what she believes is rightfully hers. Meanwhile, Max, Harper, Madison and Bridger are at odds over the stolen money on an all-new episode of “Big Sky,” THURSDAY, OCT. 7 (10:01-11:00 p.m. EDT), on ABC. (ABC/Michael Moriatis) TROY LEIGH-ANNE JOHNSON

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan, Emmy ödüllü yapımcı David E. Kelley imzalı “Big Sky” ikinci sezonunun yeni bölümleriyle aralık ayı boyunca her pazar akşamı saat 20.30’da FOXCRIME ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Eski polis Jenny Hoyt ve özel dedektif Cassie Dewell’ın uzak bir otoyolda, bir kamyon şoförü tarafından kaçırılan iki kız kardeşi aramak için güçlerini birleştirmelerini ve sonrasında yaşananları konu alan “Big Sky”ın ikinci sezonunda heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ediyor. Kaçırılan kız kardeşleri ararken bölgede kaybolan tek kızların onlar olmadığını keşfeden ve zamana karşı yarışan ikiliyi ikinci sezonda da sürpriz gelişmeler bekliyor.

“Big Sky” ikinci sezonunun yeni bölümleriyle aralık ayı boyunca her pazar akşamı saat 20.30’da, Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle FOXCRIME ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Dünyanın en sevilen suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz