Ralli Heyecanı Ege’ye Taşınıyor

8494

Ege Bölgesinin en önemli spor organizasyonları arasında yer alan ve Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. ayağı olan Ege Rallisi, 16-17 Ekim tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 30. kez organize ediliyor.

Uzun bir aradan sonra Seferihisar’a dönen ralli, Williams High Performance Car Care, Egemot Otomotiv, Euphoria Aegean Resort & Spa, Teos Marina, İtek Bisiklet, Salados, 9 Derece ve PowerApp sponsorluğunda, İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Kaymakamlığı, Seferihisar Belediyesi, Menderes Kaymakamlığı ve Menderes Belediyesi katkılarıyla ile gerçekleştiriliyor.

Seferihisar pazar yerinin Servis Alanı olarak kullanılacağı rallide, 16 Ekim Cumartesi günü 12:00’da ralli merkezi Euphoria Aegean Resort & Spa önünden start alacak olan ekipler Beyler özel etabını iki kez geçtikten sonra, saat 18.15’ten itibaren günü kapalı parkta noktalayacaklar. 17 Ekim Pazar sabahı 09.00’da direksiyon başına geçecek olan ekipler, rallinin ikinci günüde ise Çatalca, Maden, Gödence köylerinin içinde olduğu ve ikişer kez geçecekleri Zafer Vatansever, Euphoria Aegean ve Egemot etaplarında ter dökecekler. Saat 16.00’da Sığacık’ta yer alan Teos Marina‘daki finiş podyumunda son bulacak organizasyon Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Şevki Gökerman Ralli Kupası’na puan verecek.

30. Ege Rallisi öncesinde, Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürol Menderes, takımlarda BC Vision Motorsport, markalarda ise Castrol Ford Team Türkiye lider durumda bulunuyor. 2021 Türkiye Historic Ralli Şampiyonası’nda Parkur Racing takımından Üstün Üstünkaya-Kerim Tar ilk sırada yer alırken, Şevki Gökerman Ralli Kupası’nda ise pilotlarda Castrol Ford Team Türkiye takımından Emrah Ali Başo, co-pilotlarda yine aynı takımdan Sevilay Genç lider.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz