Serdar Ortaç, Nil Karaibrahimgil, Yüksek Sadakat ve MFÖ ile renkli ve görkemli kapanış… 

8480

YAZA RENKLİ VEDA; 

INFINIT HARBİYE AÇIKHAVA KONSERLERİ BAŞLIYOR! 

Sezonun son açıkhava konserleri, sektörün deneyimli isimleri İpek İyier ve Bilal Oğuz’un kurduğu Infinit’ten geliyor… 

22, 23, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek ve dev isimlerin sahne alacağı etkinliklerin biletleri biletinial.com üzerinden satışta. 

İstanbul’un en eski sahnelerinden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, sezonu Infinit organizasyonu ile gerçekleşecek konser serisi ile tamamlıyor. Serdar Ortaç, Yüksek Sadakat, Nil Karaibrahimgil ve MFÖ’nün yer alacağı kapanış konserleri için biletler biletinial.com üzerinden satışa çıktı. Müzik sektöründeki varlığını, booking ve organizasyon uzmanlığı altında, kültür sanat alanında sürdüren deneyimli isimler İpek İyier ve Bilal Oğuz tarafından kurulan Infinit, sektöre yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

İş ortağı olmanın ötesinde, dost olma çabasıyla hızlı sağlanan güven ilişkisinin önemini vurgulayan kurucu ortaklar İpek İyier ve Bilal Oğuz, Infinit’i nasıl kurduklarının hikayesini şöyle anlatıyor; 

“Uzun yıllardır içinde bulunduğumuz kültür sanat sektörü, dünyayı etkisine alan pandemiden en ağır etkilenen sektörlerden biri oldu. Infinit olarak biz de böyle bir dönemde ortak hassasiyet ve ortak vizyon ekseninde güç birliği yapmaya karar verdik. Sektörü büyütmek, dinamikleri doğru yönde geliştirebilmek için birleşmelere ihtiyacımız olduğunu fark ettik. Sanata, sanatçıya ve eser haklarına saygılı, dijital dünyaya adapte, yeni keşiflere açık, çevresel duyarlılıklara hassas ve cinsiyet eşitliğini savunan yepyeni bir anlayış bu sektörün en derin ihtiyaçlarından olduğunu gördük. Infinit olarak tüm projelerimizi bu anlayışla hazırlıyor ve hayata geçirmeyi hedefliyoruz.’’

Infinit Harbiye Açıkhava Konserleri takviminde neler var? 

Serdar Ortaç’ın bu sezon ilk ve tek Harbiye Açıkhava konseri olacak. 

90’larda pop müzik piyasasını yaptığı bestelerle değiştiren, birbirinden hit şarkılarıyla kitlelere hep bir ağızdan şarkı söyletmeyi başaran Serdar Ortaç, 22 Ekim Cuma günü Infinit Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını yapıyor. 

Yüksek Sadakat’ten ilk Harbiye Konseri… 

Sevilen konuk sanatçılar da sahne alacak!

Müzikseverlerle buluştukları ilk günden bu yana yaşama dair birçok konuyu vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile dikkat çeken pop-rock grubu Yüksek Sadakat, 23 Ekim Cumartesi sahnede olacak. Uzun bir aradan sonra gelen yeni albümü ‘‘Rengarenk’’ ile 24 Eylül’de müzikseverler ile buluşan grup, albümünde rockreggae, disko, pop, funk gibi müzik türlerinin etkileşimiyle dinleyiciyi uzun bir yolculuğa çıkarıyor. Kariyerlerinin ilk Harbiye Açıkhava konserini Infinit Harbiye Açıkhava Konseri kapsamında verecek gruba sahnede Ufuk Beydemir, Sena Şener, Emir Can İğrek gibi özel konukları eşlik edecek. 

Nil Karaibrahimgil’den bu sezon ilk ve son Harbiye Açıkhava konseri! 

Nil Karaibrahimgil, onu üne kavuşturan, halen taşıdığı “Özgür Kız” ünvanı ve güçlü şarkı sözleri ile dinleyenlere ilham olmaya devam ediyor. Renkli, ışıltılı ve farklı sahne performanslarına bir yenisini, 26 Ekim’de, bu defa Infinit organizasyonuyla Harbiye Açıkhava’da vereceği konserde ekleyecek. 

Dillerden düşmeyen şarkıların yaratıcısı, yıllara meydan okuyan efsane grup MFÖ ile yaza veda ediyoruz. 

Sayısız beste ve sözleri sayesinde dinleyicisiyle 50 yıla dayanan eşsiz bir bağ kuran MFÖ, neredeyse her gün yeniden doğan şarkıları ve çok sesli müziğiyle, Infinit Harbiye Açıkhava Konserleri serisinin son günü olan 27 Ekim Çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak. 

Infinit hakkında

Yıllardır müzik sektöründe kendi menajerlik, booking ve organizasyon şirketi çatısı altında işler yapan ve hiç tanışmamış, birlikte iş yapmamış iki kişi pandeminin sektörel durağanlık döneminde bir arkadaş ortamında tanışır. Uzun sohbetler sonucunda ortaya çıkan ortak vizyon, ortak hedefler, ortak etik kaygılar, ortak hassasiyetler güç birliği yaparak birlikte yürüme kararı verdirir. Böylelikle sadece müzik sektöründeki varlıklarını değil, aynı zamanda bir tarafın tv prodüksiyon, diğer tarafın medya planlama/satın alma güçlerini de birleştirmiş olurlar. Sonuç olarak Infinit hem müzik hem medya sektöründe hizmet veren güçlü, tecrübeli, vizyoner ve yenilikçi bir şirket olarak hayatına başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz