Antik Dünyanın İlhamı Yeni Çağın Teknolojisiyle Buluştu

5278

REEBOK x COTTWEILER “NEW AGE TRAVELLER”

Reebok ve İngiliz konsept şirketi Cottweiler’ın devam eden iş birliğinden en yeni tasarımlar tüketiciye sunuldu. Antik çağın ilhamını, bugünün teknolojisiyle birleştiren “New Age Traveller” koleksiyonu yeni çağın gezginleriyle buluşmaya hazır.

Öncü spor giyim markası Reebok, heyecan verici koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Reebok ve Cottweiler markaları “New Age Traveller” koleksiyonuyla antik çağın ilhamını, doğal malzemeler ve modern teknolojiyle birleştirdi.

Reebok’ın işlevselliğiyle gönülleri fetheden Zig serisinin en yeni tasarımı Zig 3D Storm Hydro’nun da tanıtılacağı “New Age Traveller” koleksiyonunda giyim, ayakkabı ve aksesuar olmak üzere üç farklı ürün grubu Reebok tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Doğal Malzemelerin Üstün Teknolojiyle Birleşiminden Doğan “New Age Traveller” Koleksiyonu

Reebok’ın İngiltere merkezli konsept markası Cottweiler ile bir araya gelerek tasarladığı “New Age Traveller” koleksiyonundaki ürünler, doğal malzemeler kullanılarak üstün bir teknolojiyle üretildi.

Ayakkabı grubunda Reebok’ın sevilen Zig serisinin işlevselliğine sahip yeni Zig 3D Storm Hydro, su ve futbol ayakkabılarında kullanılan, üstün sabitleme sağlayan güçlendirilmiş bir Zig dış tabana sahip olarak 2 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuldu.

New Age Traveller koleksiyonunda sunulan giyim ve aksesuar gruplarında malzeme olarak nötr renk tonlarına sahip, doğal pigment boyalı pamuk kullanıldı. Giyim ürünlerindeki parçalar, eski dünyayı yeni teknoloji ve dönüştürülebilir silüetlerle birleştirerek ayakkabı temasını takip edecek şekilde tasarlandı. Takım olarak kullanabilecek şekilde üretilen keten geniş paçalı pantolon ve üstler, fermuar detayıyla yeleğe dönüştürülebilir ceket, giyim grubunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra ters dikiş detaylı tişört, şort ve kapüşonlu üstler koleksiyonu zenginleştiriyor.

Reebok ve Cottweiler imzasıyla tasarlanan, çeşitliliğiyle göz dolduran koleksiyonun aksesuar grubunda ise nötr renk tonlarında çanta, çorap ve Reebok arşivlerindeki Sahara şapkanın bir uzantısı olan yeni bir şapka tamamlayıcı olarak sunuluyor. Reebok logosu, Cottweiler iş birliğiyle koleksiyon özelinde yeniden tasarlanarak ürünlerin üzerinde farklı bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Reebok x Cottweiler iş birliğiyle sunulan kapsamlı “New Age Traveller” koleksiyonu www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz