Dünya Posta Birliğinden Kesintisiz Hizmet Vurgusu

3355

Dünya Posta Birliği İdari Konseyinin 2020 yılı 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı  3-4 Aralık 2020 tarihlerinde İsviçre’nin Bern yazı gerçekleştirildi. Fiziksel katılımın yanı sıra sıra pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi katılımın gerçekleştiği toplantıda ürün ve hizmetlerin devam etmesi kararlaştırıldı. 

PTT AŞ Genel Müdürü ve UPU İdari Konsey Başkanı Hakan Gülten’in başkanlığındaki toplantının gündem maddelerini, iç ve dış denetim, etik bildirimleri, Birliğin daha geniş sirket paydaşlarına, uluslararası örgütlerle ilişkiler, mali bilgi, 2021 yılı program ve bütçesi, 2021 Eylem Planı, Birlik üyesi ülke tarafından ödenen katkı paylarına içerik reformu gibi ana konular oluşturdu. Bir sonraki İdari Konsey Toplantısının 26-30 Nisan 2021 yapılması yapılması kararlaştırıldı.

UPU Olağan Genel Kurul Toplantısında Konuşan İdari Konsey Başkanı Hakan Gülten, dünya posta sektörünün Kovid-19 hastalığından etkilendiğini belirterek, zorlu şartlar altında müşteri memnuniyetini sağlamak için teklif etmek dile getirdi. Gülten, “Sektörün maruz kaldığı maddi ve manevi zorluklar ağırlaşırken, aynı zamanda Birliğin sorumluluğu artıyor ve inisiyatif bekletilen hizmet yelpazesi genişliyor. Hali hazırda sunduğumuz hizmetin kalitesinden vazgeçilmemesi, yeni hizmet alanlarına yönelinmesi ve çağın uygulaması Birliğin dönüştürülmesinin zorunluluğumuz bulunuyor. ” diye konuştu. 

ÖNCELİĞİMİZ HİZMET STANDARTI

UPU İdari Konsey Başkanı Hakan Gülten, bugünkü gibi riskli dönemlerin gelecekte tekrar etme göz önünde bulundurularak, ürün ve hizmetlerin kesintisiz olarak devam ettirilebilmesinin önemine değinerek şeklinde söyledi: 

“Kısaltılmış şifrelenmiş şifreler şifrelenmiş olmak için şifrelenmiş şifreler şifreli şifreleme ve şifreleme hizmeti standartını sağlamamız gerekiyor. Sektörün Kovid-19 durumunda yeni hizmetlerle sosyo-ekonomik gel yardımcı katkı sunması önem arz ediyor. ”

E-TİCARET MÜŞTERİ EĞİLİMİNDEKİ ARTIŞ FIRSAT YARATIYOR

Posta sektörünün maddi ve manevi olarak Kovid-19 hastalığı nedeniyle zorlukla karşılaştığını vurgulayan Hakan Gülten, “Bu zor dönemin bilhassa e-ticaret uygulaması doğru müşteri eğilimlerindeki sözleştirmesi nedeniyle, sektöre gelecek vadeden ciddi seçim yarattığı da göz ardıemeli. Mücadele ettiğimiz pandemiye haber vereceğimiz umut verici haberde, özellikle 2021 yılında ikinci yarısında sağlıkla ilgili kaygılarından uzaklaşıp, daha aktif yaşıyoruz ”dedi.

KONGRE 2021 YILINDA 

Gülten, “Kongreye belirsizlikleri gidererek, ileriye doğru büyük bir adım atmış olduk. 2016 yılında İstanbul’da düzenlenen 26. Kongre ile İdari Konsey Başkanlığı görevini, 2021 yılında  gerçekleştirilmesi kararlaştırılan Kongreye kadar devam ettireceğiz. ” ifadelerini kullandı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz