Milestone, çok yönlü H160’ın ilk leasing müşterisi oldu

1983

Milestone Aviation, Airbus Helicopters’a H160 modeli için 6 adet sipariş verdi. Açık deniz taşımacılığı ve acil tıbbi hizmetler de dahil olmak üzere bir dizi görevde kullanılacak olan helikopterlerden ilki 2023’te teslim edilecek.

Milestone CEO’su Pat Sheedy, “Bugünkü duyuru ile sipariş defterimizi önümüzdeki yıllarda pazarda önemli bir oyuncu olacağına inandığımız H160 ile geliştirdik. H160, özellikle EMS operasyonlarına hizmet eden bir dizi senaryoda kullanılma fırsatı sunan çok yönlü ve çok görevli bir helikopterdir. Bu, filomuza değerli bir katkı olacak ve hazır olur olmaz hizmete sokmak için operatörlerle şimdiden görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Airbus Helicopters CEO’su Bruno Even ‘Milestone gibi köklü bir müşterinin Airbus helikopterlerine olan güvenini bir kez daha göstermesinden dolayı gurur duyuyoruz. Yolcu konforu, gelişmiş pilot yardımı veya artan yakıt verimliliği ve basitleştirilmiş bakım eko-sistemi sayesinde oluşan rekabet gücü ile birlikte H160’ın pazara getirdiği inovasyon seviyesinin doğal esnekliği ile birleştiğine inanıyorum” dedi.

En son teknolojik yeniliklerin bir araya getirildiği, 68 farklı Airbus helikopter patenti kullanılarak oluşturulan H160 helikopterleri ses azaltıcı Blue Edge bıçakları hem yolculara hem de pilotlara fayda sağlayan mükemmel dış görüşü sayesinde yolculara üstün konfor sağlıyor. Helionix ile arttırılan pilot yardımı ve otomatik özelliklerin yanı sıra uçuş zarfı koruması gibi çığır açan güvenlik özelliklerini içeriyor. Helikopterin kompakt boyutu, hastane helikopter pistlerinin yanı sıra petrol platformlarına iniş için de ek bir avantaj sağlıyor.

Airbus Hakkında

Airbus, havacılık, uzay ve ilgili servislerde küresel bir liderdir. 2019 yılında, yaklaşık 135,000 kişiye istihdam sağlamış, 70 milyar Avro gelir elde etmiştir. Airbus, yolcu uçağı segmentinde en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Airbus, tanker, savaş, ulaştırma ve görev uçakları sunan Avrupa’nın bir numaralı uzay girişimi, dünyanın önde gelen en büyük uzay şirketidir. Helikopter sektöründe, dünya çapında en verimli sivil ve askeri helikopter çözümlerini sunmaktadır.

Milestone Hakkında

Bir GECAS şirketi olan Milestone Aviation Group, dünyanın lider helikopter kiralama ve finansman şirketidir. Milestone’un 5 milyar Dolar üzerinde bir helikopter filosu ve yaklaşık 300 milyon Dolar tutarında bir kredi portföyü vardır. Milestone, dünya çapındaki helikopter operatörleri ile ortaklık kurarak finansal kiralamalar, satın alma / geri kiralama, teminatlı borç finansmanı, motor kiralama ve filo danışmanlığı dahil olmak üzere çok çeşitli finansal ve üretkenlik çözümleri sağlıyor. Şirket, açık deniz petrol ve gaz, arama ve kurtarma, acil tıbbi hizmetler, polis gözetimi, madencilik ve diğer kamu hizmetleri dahil olmak üzere çeşitli sektörlere hizmet veren 30’dan fazla ülkede 45’in üzerinde müşteriye destek vermektedir. www.milestoneaviation.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz