ENKA Sanat’tan Istanbul Fringe Festival’e destek

1315

30 yılı aşkın süredir sanata katkılarını çok yönlü olarak sürdüren ENKA Sanat, Istanbul Fringe ile iş birliği yaparak, bu yıl 21 – 27 Eylül tarihleri arasında ikincisi gerçekleştirilecek festivalin açılış etkinliği sponsoru oldu. Dijital olarak gerçekleştirilecek festivalin açılış performansı Hâl / Status21 Eylül akşamı saat 21.00’de ENKA Sanat’ın katkılarıyla Istanbul Fringe Festival’in YouTube kanalından yayınlanacak. 

ENKA Sanat’ın temel amaçlarından birinin, alternatif ve yenilikçi işler üreten genç sanatçıların üretimlerine katkıda bulunarak, bu üretimleri yediden yetmişe çok sayıda izleyiciyle buluşturmak olduğunu belirten ENKA Sanat Direktörü Gül Mimaroğlu Bu amaçla, dünyanın pek çok kentinde gerçekleştirilen ve ilk kez geçtiğimiz yıl İstanbul’a taşınan, sahne sanatları alanında böylesine önemli bir festivale katkı sağlamak istedik. İçinde bulunduğumuz olağan dışı koşullar bizlere, sanata ve sanatçılara verilecek her tür desteğin ne denli önemli olduğunu gösteriyor. Bu vesileyle tüm sanatseverleri, 21 Eylül’de festivalin Youtube hesabında gerçekleşecek dijital yayını izlemeye, sanatçılara destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu yıl online ortama taşınan Istanbul Fringe Festival 2020, Türkiye’den ve yurt dışından toplam 16 ekibin performansları, 21-27 Eylül 2020 tarihlerinde YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarından ücretsiz olarak gösterecek. Işıl Bıçakçı Dance Projects’in Hâl / Status performansı ile başlayacak festivaldeki tüm gösteriler, açılışın ardından erişime açılacak ve hafta boyunca festivalin YouTube sayfasından izlenebilecek. 

“Hâl / Status” – Işıl Bıçakçı Dance Projects – Türkiye

Koreografi: Işıl Bıçakçı

Performans: Demet Aksular, Emre Olcay, Ferhat Güneş, Ozan Akgün

Açılış performansını takip etmek için: https://www.youtube.com/c/FringeIstanbul

ENKA Sanat ile ilgili güncel bilgiler için, enkasanat.org, facebook @enkakultur, twitter- instagram @enkasanat adresleri takip edilebilir. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz