Şişecam Lamine Cam virüslerle aranıza mesafe koyuyor 

2096

Şişecam Lamine Cam virüslerle 

aranıza mesafe koyuyor

Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi Şişecam Düzcam, emniyet ve güvenlik camı Şişecam Lamine Cam ile Covid-19 sürecinde hem sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor hem de hijyen koşullarının sürdürülmesine katkı sunarak virüslerin yayılma riskinin azaltılmasına olanak sağlıyor. Günlük yaşamın her alanında kullanılan Şişecam Lamine Cam, Covid-19 sürecinde de hastaneler, bankalar, ofisler, okullar ve birçok alanda ara bölme camı olarak tercih ediliyor. 03.08.2020- Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla beraber hem sosyal mesafe hem de hijyen koşulları ön plana çıktı. Şişecam Düzcam’ın emniyet ve güvenlik camı Şişecam Lamine Cam normalleşme sürecinde hem sosyal mesafenin hem de hijyen koşullarının sürdürülmesine katkı sağlıyor. Hastanelerde, bankalarda, ofislerde, okullarda ve bunun gibi birçok ortak yaşam alanında ara bölme camı olarak tercih edilen Şişecam Lamine Cam, sosyal mesafenin korunmasına yardımcı olurken bir yandan da virüsün yayılma riskinin azaltılmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda yaşam alanlarının daha fazla gün ışığı almasını sağlayarak hem psikolojik hem de fizyolojik anlamda daha sağlıklı bir ortamda kalma avantajını yaratıyor.
Sosyal mesafenin korunmasının hayatın yeni normali haline geldiği Covid-19 döneminde, Şişecam Lamine Cam, şeffaf ve dayanıklı yapısı ile doğa dostu, daha şık ve uzun süreli bir çözüm sunuyor. İki veya daha fazla cam plakanın özel bağlayıcı polivinil bütiral (PVB) tabakalar yardımıyla, ısı ve basınç altında birleştirilmesiyle üretilen Şişecam Lamine Cam kullanım amacına göre birçok avantaj sunuyor. 
Şişecam Lamine Cam, kırılması halinde cam parçaları PVB ara katmanları tarafından yerinde tutularak, çarpma sonucu oluşan kazalarda yaralanma riskini en aza indirgiyor. Bu özelliğiyle dışarıdan gelebilecek darbelere karşı güvenlik sağlıyor. Taş ve sopa gibi araçlarla yapılan saldırı ve hırsızlık girişimlerinde, içeri girişleri önleyip, geciktiriyor. Balkon ve merdiven korkuluklarında kullanılarak aşağı düşme gibi olası kazaları önlüyor. Şişecam Düzcam’ın daha şeffaf bir görüntüye sahip olan düşük demirli emniyet ve güvenlik camı Şişecam Ultra Clear Lamine Cam ise arkasında sergilenen objeleri daha canlı ve gerçek renklerinde göstererek özellikle vitrin gibi kullanım alanlarında tercih ediliyor.Şişecam Düzcam HakkındaCam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve üretim kapasitesi açısından Avrupa’nın en büyük üreticisi konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurt dışında ise İtalya, Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan ve Mısır olmak üzere toplam 10 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, dünyanın büyük beş düzcam üreticisi arasında yer almaktadır.“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”“güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.www.sisecamduzcam.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz