Türk Telekom Ortaklığından KOBİ’lere Anlamlı Destek Kampanyası

1663

Wix- Türk Telekom Ortaklığından KOBİ’lere Anlamlı Destek

Wix- Türk Telekom Ortaklığı

190’dan fazla ülkede 170 milyon kullanıcısı olan Wix, Türkiye marketindeki erişimini güçlendirme yolunda telekomünikasyon ve teknoloji hizmet sağlayıcı öncülerinden Türk Telekom ile ortaklığını duyurmaktadır. Bünyesinde 48 milyondan fazla aboneye sahip olan Türk Telekom, müşterilerine dijitale geçiş ve web sitesi sahibi olma kapılarını Wix Premium paketleri sunarak açmaktadır. Bu ortaklık kapsamında Türk Telekom müşterileri “Dijital İşyerim” ve “İşim Web’de” kampanyaları ile Wix platformunu kullanarak işlerini dijitale, fikirlerini hayata geçirebilecekler.

Türk Telekom hem mevcut hem yeni müşterilerine domain, hosting ve dijital pazarlama araçları dahil olan Wix web sitesi abonelikleri sunmaya başlamıştır. Bu web sitesi paketlerinde, e-ticaret, güvenli ödeme, online rezervasyon/randevu, blog vb. birçok altyapı hazır olarak gelmektedir. Kullanıcılar aynı gün içinde markalarını internete taşıyabilir ve işlerini internette büyütmeye başlayabilirler.

“Türk Telekom ile başlattığımız iş birliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi Dror Shaked, Wix’in İş Geliştirme Başkan Yardımcısı. ”Türkiye’de milyonlarca kullanıcımız bulunmakta ve ülkenin ne kadar güçlü bir girişimcilik ve esnaf kültürü içerdiğinin farkındayız. Hem ülkenin hem Türk Telekom’un değerlerinin, Wix’in her bireyin hayallerini, fikirlerini ve işlerini internete taşıyarak hayata geçirmelerini desteklemek konusundaki büyük vizyonuyla mükemmel bir şekilde birleştiğini düşünüyoruz.”

”Wix Türk Telekom işbirliği ile dijitalleşme yolundaki çabalarımız son hız devam etmektedir” dedi Türk Telekom’un Strateji, Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı Barış Karakullukçu. ‘KOBİ ve tüccar abonelerimizin bu dönüşümde yer alması ülkemizde sürdürülebilir ekonomik bir büyüme elde etmek için elzemdir. KOBİ’lerimizin yerel ve global olarak büyüme vizyonlarını destekleyen bu ortak çalışmada yer almaktan mutluluk duyuyoruz.”

KOBİ’lere Anlamlı Destek Kampanyası

Wix ve Türk Telekom geçtiğimiz günlerde bu ortaklık çerçevesinde, koronavirüs salgınının etkili olduğu pandemi sebebiyle KOBİ’lere anlamlı bir destek kampanyası başlatmıştır. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle işlerini internete taşımak ve dijitalleşerek yeni bir gelir kanalı açmak isteyen Türk Telekom müşterisi KOBİ’ler, Wix’in web sitesi ve e-ticaret altyapısı sağlayan Temel İşletme Premium paket aboneliğini 1 ay için ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Markalarını ve işlerini internete taşıyarak, ticari faaliyetlerini genişletmek isteyen KOBİ’lerin yanında olan iki dev firma, bu kampanya ile Türk Telekom KOBİ müşterilerine, ‘Wix Temel İşletme’ Premium paketi kuponu hediye ederler. Bu kupon web tasarım, e-ticaret sitesi kurma, web seminerleri verme, online rezervasyon alma, sanal ders sunma, dijital pazarlama yapma gibi işletmelerin internetten gelir elde etmesi ve işini büyütmesi için ihtiyaç olabilecek her türlü araç ve özelliğe ücretsiz erişim sunar. 1 ayın sonunda işini dijitalde tutmak isteyen KOBİ’ler Türk Telekom aracılığıyla sunulan “Dijital İşyerim” ve “İşim Web’de” kampanyalarına abone olarak, Wix Premium paketlerini kullanmaya devam edebilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz