Türk Eğitim Vakfı (TEV), Geleneksel Mevlit Etkinliğini Youtube Üzerinden Gerçekleştirecek

861

Türk Eğitim Vakfı’nın her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında İstanbul ve şubelerinin bulunduğu tüm illerde aynı zamanda gerçekleştirdiği Mevlit duası, TEV’in rahmetli bağışçılarının, kurucularının, Vakfa tüm emek verenlerin ve bu yıla özel olarak salgında vefat edenlerin de ruhlarına okunacak. 

Korona gündemi dolayısıyla Türk Eğitim Vakfı’nın youtube kanalı üzerinden yayınlanacak etkinlik, 14 Mayıs Perşembe günü 17.30’da, İstanbul’da Dolmabahçe Bezm-i Âlem Valide Sultan Camii’nden, Türkiye genelinde canlı olarak gerçekleştirilecek.

Türk Eğitim Vakfı, en kısa zamanda bu salgın hastalıktan kurtulmamız, sağlıklı günlere kavuşmamız ve umutlu yarınlar niyetleriyle okunacak Mevlide herkesi davet ediyor.

https://www.youtube.com/user/TEVKurumsal
http://www.tev.org.tr

Türk Eğitim Vakfı Hakkında

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç’un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 250 bin yurt içi ve iki bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 30 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz