“Gordon Ramsay ile Rota Dışı” National Geographic Ekranlarında Başlıyor

829

Ekranların en ünlü şeflerinden Gordon Ramsay ile sıra dışı bir lezzet yolculuğuna hazır mısınız?Mutfaktan aldığı ilhamla epik maceraların ve hafızalarda yer bırakacak kültürel deneyimlerin izinden giden “Gordon Ramsay ile Rota Dışı”, ilk bölümü ile 20 Ekim Pazar günü saat 20.00’de National Geographic ekranlarında.

Gordon Ramsay, Michelin yıldızlı restoranları geride bırakarak, Peru, Alaska ve Yeni Zelanda başta olmak üzere 6 farklı destinasyona giderek hazırladığıGordon Ramsey ile Rota Dışıprogramı ile National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Ramsay, bu bölgelerde yaşayan insanlarla bir araya geliyor, yiyecekleri ve kültürleri hakkında bilgi topluyor ve gittiği yerlerdeki yerel malzemelerle yeni tabaklar ortaya çıkarıyor. 

Programın ilk bölümünde efsanevi şef Virgilio Martinez ile birlikte Peru’nun Kutsal İnka Vadisi’nin geleneksel mutfağı keşfediliyor.İzleyenlere oldukça farklı bir gastronomi deneyimi yaşatan “Gordon Ramsay ile Rota Dışı” 20 Ekim Pazar günü saat 20.00’de National Geographic ekranlarında başlıyor. 

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz